Borsfzelk
donfilippo 2010.10.26. 16:45

...
BORSFZELK RECEPT:
Hozzvalk:
- 1 kg zldbors
- 3-4 ek liszt
- 1-2 ek cukor
- pici s
- 1 ek margarin
- tej (annyi, amennyi ppen ellepi a borst)
Elkszts:
A margarint megolvasztom s ebben pr percig, fed alatt prolom a borst. Ezutn felntm a tejjel, majd addig fzm a borst, amg meg nem puhul. Kzben 1 pohrban, kicsi tejjel sszekeverem a lisztet s a megpuhult borshoz adom.....ha nem elg des....mehet hozz a cukor is. Kicsit kavargatom mg, ltszdni fog, amikor mr besrsdtt......na akkor van ksz.
sszesen 1368 Kcal, nekem 4 adag lett, gy 1 adag 342 Kcal
1 adag, 2 ftt tojssal : 474 Kcal
|